CHP’ye destek devam ediyor

CHP’ye destek devam ediyor

Kırıkkale esnaflarından Titiz Kuru Temizlemenin sahibi Bilgin Gedik ve beraberindekiler Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığını ziyaret ederek Başkan...

Kırıkkale esnaflarından Titiz Kuru Temizlemenin sahibi Bilgin Gedik ve beraberindekiler Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığını ziyaret ederek Başkan Adayı Ahmet Eroğlu’na destek vereceklerini söylediler.

EROĞLU’NDAN MEMNUNUZ

CHP İl Başkanlığında gerçekleşen katılım töreninde İl Başkanı Ziya Kavlak, Başkan Adayı Eroğlu’ndan çok memnun olduklarını dile getirdi. Başkan Kavlak, CHP’nin geçmişte olduğu gibi bugün de yerel seçimlerde Kırıkkale Belediye Başkanı adaylarından en temizi en, tahsillisi ve sicilinde en ufak bir çizik bulunmayan bir adayla yola çıkmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

CHP’ye destek2BELEDİYEYİ ALACAĞIZ

Bilgin Gedik ise bugünden sonra CHP’nin Başkan Adayı Eroğlu’nun yanında olduklarını belirterek, öncelikli hedeflerinin Kırıkkale Belediyesi’ni almak olduğunu söyledi. Katılımcılara rozetlerini takan Başkan Adayı Eroğlu ise; ‘Önümüzdeki yerel seçimlerde bizlere destek vermek için buraya toplandınız. Hepinize teşekkür ediyorum. Başta Bilgin Gedik olmak üzere eşi dostu ve yakınları partimize katılıyor, kendilerine hoş geldiniz diyorum’ dedi.

CHP’ye destek3

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.