Çankayalı minikler Türkiye ikincisi

Çankayalı minikler Türkiye ikincisi

Çanakkkale Gelibolu’da Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından yapılan Minikler Türkiye Şampiyonası’nda Çankaya Belediyesi, Lozan Park Okçuluk Merkezi’nin...

Çanakkkale Gelibolu’da Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından yapılan Minikler Türkiye Şampiyonası’nda Çankaya Belediyesi, Lozan Park Okçuluk Merkezi’nin okçuları, Minik Bayanlar Kategorisinde Takım halinde Türkiye ikincisi oldu.

Yarışmalar, Türkiye'nin çeşitli illeriden gelen 33 Okçuluk Spor Kulübünden 519 sporcunun yarıştığı şampiyonada 9-10, 11-12, 13-14 yaş grupları arasında yapıldı. Çankaya Okçuluk İhtisas Spor Kulübü'nün Minik Kızlar Takımını oluşturan Asya Ezgisu Özdel, Berfin Ece Ünus ve Ludmile Volkova sert ve sürekli rüzgara rağmen yarışma sonunda başarı elde ettiler. Minik Erkekler Takımında ise Umut Altun, Mete Akyıldız, Kemal Murat Öğüt kıyasıya mücadele sonucunda dördüncülük aldılar.

cankaya okculukTANIK SPORA DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık’ın sporu ve sporcuyu daima desteklediğini ve bunun başarılarında önemli bir etken olduğunu ifade eden Çankaya Okçuluk İhtisas Spor Kulübü Başkanı Burak Erdener, “Minik sporcularımız dört gün boyunca sabah başlayıp akşama kadar rüzgar altında büyük bir mücadele sergilediler. Bizi Gelibolu’da yalnız bırakmayan ailelere ve kulübümüzün yoğun eğitim ve antrenmanlarını sürdürdüğü eğitim ve atış alanlarımızı sağlayan Çankaya Belediyesi'ne teşekkür ediyorum” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.