Çankaya’dan çevre ilçe köy camilerine destek

Çankaya’dan çevre ilçe köy camilerine destek

İbadethane Temizlik Ekibi kurarak pek çok belediyeye örnek olan Çankaya Belediyesi, Beypazarı’ndan gelen talepler üzerine Ramazan ayında köy camilerini...

İbadethane Temizlik Ekibi kurarak pek çok belediyeye örnek olan Çankaya Belediyesi, Beypazarı’ndan gelen talepler üzerine Ramazan ayında köy camilerini temizledi, bakım onarımlarını gerçekleştirdi.

Taleplerini CHP Beypazarı İlçe Başkanlığı üzerinden Çankaya Belediyesi’ne ileten Yıldız, Dudaş, Sekli, Kaplan, Sarıağıl ve Bağözü köyleri muhtarları ve sakinleri, çalışanlar nezdinde Ramazan ayı dolayısıyla kendilerine yardım eli uzatan Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık’a minnet duygularını ilettiler.

cankaya camii1Çankaya Belediyesi’nce gerçekleştirilen hizmetin kendileri için çok büyük önem taşıdığını belirten CHP Beypazarı İlçe Başkanı Ali Uysal, ramazan aylarında geleneksel yöntemlerle dayanışma içinde köy camilerinin temizliklerini gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Bu yıl Çankaya Belediyesi’nin yardım elini uzatmasıyla hemşehrilerimize daha hijyen bir ortamda ibadet etme olanağını sağlamış olduk. Cami görevlilerimiz, köy muhtarlarımız ve sakinlerimizin takdirle karşıladığı temizlik kampanyamıza destek veren, secde ettiğimiz yeri pırıl pırıl olmasını sağlayan Başkan Tanık ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Çankaya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe sınırları içerisindeki ibadethane temizlik faaliyetlerinden fırsat buldukça önümüzdeki günlerde de köylerdeki cami temizliği çalışmalarına devam edecekler.

TEMİZLİK ÇALIŞMALARI ÇANKAYA’DAKİ İBADETHANELERDE DE TAM GAZ

Dayanışma için çevre ilçe ve köylerdeki cami temizliklerine destek veren Çankaya Belediyesi, ilçe sınırları içerisindeki faaliyetlerine de devam ediyor. Bu hafta Seyranbağları bölgesindeki Yeşil, Coşkunlar, Bağlar, Aşağı Bağlar, Türközü Bademli camilerini temizleyen ekipler önümüzdeki günlerde yine aynı bölgede bulunan Seyran Merkez, Durmaz, Zafertepe, Çamlık ve Boztepe camilerini bayrama hazırlayacaklar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.