Bu onurlu direnişte milletimizin imzası var

Bu onurlu direnişte milletimizin imzası var

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, “Bu onurlu direnişin ve şanlı destanın altında yüce milletimizin her bir ferdinin imzası vardır” diye konuştu.

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü”nün dünyada eşi ve benzerine az rastlanır bir zafer olduğunu söyleyen Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, “Bu onurlu direnişin ve şanlı destanın altında yüce milletimizin her bir ferdinin imzası vardır” diye konuştu.

YIKILMAZ SETLERE DÖNÜŞTÜK

15 Temmuz darbe girişimini unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarının altını çizen Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, "15 Temmuz'un dördüncü yıldönümündeyiz. Bu ülke tarihi boyunca büyük badireler atlattı. O gece Türkiye'yi kuşatan ruh Çanakkale ruhuydu. O gece birlik vardı, beraberlik vardı, kardeşlik vardı ve bütün göğüsler milli bir imanla doluydu. Cesaretimizle, ferasetimizle, basiretimizle hep beraber sarsılmaz surlara ve yıkılmaz setlere dönüştük. Bu milletin nasıl bir ruha sahip olduğunu tüm dünyaya bir kez daha gösterdik.”

ONUR DUYUYORUM

Türkyılmaz, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde; irademize, bağımsızlığımıza ve bölünmez bütünlüğümüze kast edenler için 15 Temmuz gecesini bir cehenneme, ülkemiz ve milletimiz için de bir demokrasi bayramına dönüştürdük. Dolayısıyla kimse ama hiç kimse aziz milletimizi bir daha vatanıyla, bayrağıyla, istiklali ve istikbaliyle sınamaya kalkamayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde, bu büyük milletin bir ferdi olmaktan ve bu büyük millete hizmet etmekten onur duyuyorum. 15 Temmuz gecesi FETÖ'cü alçaklar karşısında kanlarıyla destan yazıp şehit düşen kardeşlerime Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize fedakârlıkları için şükranlarımı sunuyorum.”

Haber: Ahmet Gökdemir

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.