UĞUR BÖCEĞİ

UĞUR BÖCEĞİ

Bu İşin Raco’nu Budur – Afrin

Bu İşin Raco’nu Budur – Afrin

Afrin harekâtı devam ediyor. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz son olarak Raco'nu da ele geçirdi. Eee bu işin Racon’u budur. Cinderes’in kuşatması da devam ediyor. Yakın zamanda 8 tane kardeşimizi daha kaybettik. Milletçe çok üzgünüz ama önümüzde yapacak çok işimiz var. Sekiz evladımızın ve daha önce kaybettiğimiz kardeşlerimizin ailelerine, yakınlarımıza ve Türk Milletimize, Yüce Rabbimizden rahmet diliyorum. Türk Milletimizin başı sağ olsun.
Bugün itibariyle 2777 teröristte etkisiz hale getirildi.
TSK Ortadoğu’da en güçlü ordular arasında birinci sırada; Dünyada ise 8. Sırada yer alıyor.

Ortadoğu’daki En Güçlü Ordular; Türkiye, Mısır, İsrail, İran, Suudi Arabistan, Cezayir, Suriye, Fas, Irak, Birleşik Arap Emirlikleri
 

Dünya’daki En Güçlü Ordular; Amerika, Rusya, Çin, Hindistan, Fransa, İngiltere, Japonya, Türkiye, Almanya, Mısır
Ordumuzun Ortadoğu’da ve Dünya’da caydırıcı bir ordu olduğu her yönüyle gözükmektedir. Bunun yanı sıra bizim askerimizin korkusuz oluşu bütün dünya ülkeleri arasında bilinmektedir. İnanılmazı başaran askerlerimize örneklerimiz dünyaca bilinmektedir. Seyit onbaşı gibi adını tarih sayfalarına yazdıran o kadar askerimiz var ki!
1990 yılında TSK envanterine girecek Skorsky S-70 modelinin ters takla atamayacağını söylediler. Bizim Jandarma Genel Komutanlığından pilotlarımız takla atabileceğini söylüyorlar. İddiaya göre helikopteri çizen Rus mühendis ve Pilotlarımız arasında bir inatlaşma oluyor. Üst makamlardan alınan bir izinle 5 bin 350 kg’lık Skorsky helikopterine ters takla attırıyor.
Bordo bereli askerlerimiz, SAT, SAS komandolarımız ve Özel harekât timlerimiz ve daha niceleri. Kahraman askerlerimize ve onları yetiştiren aileleri ve öğretmenleri komutanlarımız, Allah'ımız hepinizden razı olsun.
Biz ‘’Çılgın Türk’ler’’ dünya tarihinin en çok devlet kuran milletiyiz. Evet; Türk Milleti, bütün dünyanın en güçlü ülkesiyiz aslında. Yıllar yılı haçlı seferleriyle yıkamadıkları, içimize her türlü nifakı sokmaya uğraşıp bazen Sağ – Sol, Alevi – Sünni, Türk-Kürt, Şuncu-Buncu gibi diyerek birbirimize bile düşürdükleri ancak en kritik anlarda birbirimize sımsıkı bir şekilde sarıldığı bir milletiz. Hatta bazı yazılarımda dile getirdiğim gibi; ‘’şeytan bile bizim işimize akıl erdiremez.’’
Kurtuluş savaşımızda, Çanakkale zaferimizde, Kıbrıs’ta, Kore’de ve her yerde adımızı duyurduğumuz gibi, şanlı bayrağımızı her zaman göndere çektik.
Çinliler biz Türklerden korkularından Çin seddini yaptılar. Çin ordusu dünya listesinde üçüncü sıradayız. Demem o ki! Eldeki silahla dünya birincisi Amerika bile olsa o silahı kullanmaya yürek ister. O savaşı yapmaya bilek ister. Allah aşkı ister, Peygamber sevdası ister. Ordumuza bizde Peygamber Ocağı derler. Öyle bir ocaktır; o ki! Ana kucağı, yar sıcağı gibidir.
Bu arada Birleşmiş Milletlerin Doğu Guta için ateşkes çağrısının Afrin içinde geçerli olduğunu söyleyen Amerika ve Almanya aslında içine düştükleri çaresizliğin yansımasını gösteriyor. Eee Amerika ve Almanya ve sizin gibi düşünen terör örgütleri savunucuları; biz Müslümanları birbirine düşürenler. Artık sizin planlarınız boşa çıkıyor. Eee ne diyelim artık. Herkes Türk olamaz. Türk olmak bir ayrıcalıktır.

‘‘Ne Mutlu Türküm Diyene’’

Bu yazı toplam 2494 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
UĞUR BÖCEĞİ Arşivi