Bu AVM'de balık yetiştiren kazanıyor

Bu AVM'de balık yetiştiren kazanıyor

Teknolojik alt yapısı ile fark yaratan Taurus AVM, Ankara'da ilk kez kurduğu dijital dev akvaryum ile çocuklar kadar büyüklerin de ilgisini çekmeyi başardı....

Teknolojik alt yapısı ile fark yaratan Taurus AVM, Ankara'da ilk kez kurduğu dijital dev akvaryum ile çocuklar kadar büyüklerin de ilgisini çekmeyi başardı. Taurus AVM'de Başkent'teki ilk dijital akvaryum hizmete girdi. Öyle ki dijital akvaryuma kısa sürede binlerce kişi üye oldu.

Dijital balık sahibi olmak ise çok kolay. Balık sahibi olmak isteyenler e-posta adresi ve şifre ile bir kaç adımlık üyelik işlemi sonrası cinsiyetinden, rengi, türüne kadar tüm özellikleri belirledikleri balıkları akvaryuma atıyorlar. Sahiplerinin ismi üzerlerinde görülen balıklar, oturma gruplarında bulunan tablet bilgisayarlar ile günde bir kez besleniyor. Ancak 10 gün ilgi gösterilemeyen balıklar başka okyanuslara göç ediyor. Balığını besledikçe puan kazananlar ise AVM yönetimi tarafından sürpriz hediyelerle ödüllendiriliyor.

balik yetistiriyorlar1TAURUS AVM'DE SÜRPRİZLER DEVAM EDECEK

Taurus AVM Müdürü Meriç Kaptan, Ankara’nın AVM kültürünü renklendirecek etkinlikler planladıklarını anlatarak, “Bir zamanlar tutkuyla oynanan sanal bebeklerin oldukça gelişmişi olan dijital akvaryum ile çocukları hem eğlendirip hem de sorumluluk duygularını artırmak istemiştik. Çocukları hedeflerken bir hayli yetişkin üyemiz de oldu. Alışverişin yanında ev rahatlığında yaşam alanı da oluşturmak istediğimiz Taurus AVM'de sürprizler devam edecek" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.