Bişkin'den  bu sefer klima hediye etti

Bişkin'den bu sefer klima hediye etti

Kırıkkale'de faaliyet gösteren Bişkin Sıemens Deneyim Mağazası İşletme Sahibi Jale ve Hasan Hüseyin Bişkin, Korona virüs mücadelesinde gecesini gündüzüne katan sağlık çalışanlarına buzdolabı, çay seti ve saat hediyesinin ardından şimdide klima hediye etti

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ
Geçtiğimiz günlerde Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Radyoloji Bölümü'ne buzdolabı, çay setti ve saatler hediye eden Bişkin Sıemens Deneyim Mağazası İşletme Sahibi Jale ve Hasan Hüseyin Bişkin, şimdi de Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi kan alma bölümüne klima hediye etti. Hediye Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi girişinde Hasan Hüseyin Bişkin tarafından Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı  Öğretim Üyesi Dr. Cihat Şanlı, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Müdürü Seyit Ahmet Acar ve sağlık çalışanlarına hastane ana girişinde sosyal mesafe çerçevesinde hediye edildi. İlde faaliyet gösteren Hasan Hüseyin Bişkin,  Korona virüsü ile mücadelede ön saftaki sağlıkçıların her zaman motivasyonlarının yüksek tutulması gerektiğini söyledi. 
BİZLER İÇİN VARLAR 
Bişkin, "Geçtiğimiz günlerde Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Radyoloji Bölümünde buzdolabı ihtiyacı olduğunu duydum. Bu duruma kayııtsız kalmadım. Eşimle birlikte bir buzdolabı hediye ettik. Bunun yanında çay içerek günün yorgunluğunu atmaları için çay seti hediye ettik. Hemen ardından Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde toplum sağlığı için her dönem özveriyle çalışan kan alma bölümünde de klima ihtiyacı olduğunu duydum.  Gerekli çalışmalarla birlikte hediyemi getirdim."dedi. Bişkin, "Gece gündüz demeden görev yapan sağlık çalışanlarının çocuklarına duyduğu özlem yüzlerine yansıyan hüzünden, yorgunlukları da maskenin izinden belli oluyor. Onlar bizim için var güçleriyle çalışıyorlar. Yeri geliyor ölümle mücadele ediyorlar. Yeri geliyor, canlarını veriyorlar. Bizim yaptıklarımız az bile. Bundan sonrada yardımlara devam edeceğim."diye konuştu.
VATANDAŞLARIMIZ SAĞLIĞI İÇİN KURALLARA UYSUN
Katkılarından dolayı Hasan Hüseyin Bişkin'e teşekkür eden Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı  Öğretim Üyesi Dr. Cihat Şanlı da, "Hayırsever insanlar bizleri yalnız bırakmıyorlar. Her zaman biz sağlık çalışanlarına destek veriyorlar. Bu mücadeleyi hep beraber atlatacağız. Tek isteğimiz vatandaşlarımızın kurallara uyması ve evde kalmalarıdır. Biz vatandaşlarımız için varız."şeklinde konuştu. Bişkin'e teşekkür ederek sözlerine başlayan Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Müdürü Seyit Ahmet Acar ise, "Bizler virüse karşı mücadelemizi gece gündüz demeden devam ettiriyoruz. Kırıkkale'den tek isteğimiz sokağa çıkarken maskelerini takmaları, sosyal mesafeyi korumaları ve kurallara uymalarıdır. Bu hastalığın son bulması için vatandaşlarımıza da büyük görevler düşüyor."dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.