"Birliğimiz Daim Olsun"

"Birliğimiz Daim Olsun"

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda yüzlerce vatandaş ile aynı sofrayı paylaştı.

3-kazanlarin-basina-gecip-iftar-yemegi-dagittilar3-001.jpg

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda yüzlerce vatandaş ile aynı sofrayı paylaştı. Kurulan iftar çadırında kazanların başına geçip iftar yemeği dağıttılar.

3-kazanlarin-basina-gecip-iftar-yemegi-dagittilar6.jpg

GÖNÜLLER BULUŞUYOR

Kırıkkale Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan iftar çadırında, Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, iftar yapmak için sıraya giren vatandaşlara yemek dağıttı. Kırıkkale’de Ramazan ayının bir başka güzel geçtiğini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “Bu Ramazan ayında da her yıl olduğu gibi iftar çadırımız hizmette ve burada her gün yüzlerce kişi ile birlikte ile iftarımızı açacağız. Aynı sofrada gönüller buluşacak” ifadesini kullandı.

3-kazanlarin-basina-gecip-iftar-yemegi-dagittilar4.jpg

HEMŞEHRİLERİMİZLE OLMAKTA MUTLUYUZ

Saygılı: “Hemşehrilerimiz ile bir arada olmaktan dolayı mutluyuz. Ramazan-ı şerifimiz mübarek olsun. Ramazan Ayı’nın şehrimize, ülkemize, İslam Âlemi’ne ve tüm insanlığa barış, huzur, kardeşlik ve hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” diye konuştu. Başkan Saygılı ve Vali Tekbıyıkoğlu, aynı sofrayı paylaştıkları vatandaşlarla bir süre sohbet ettiler. İftar çadırında Oruçlarını açan vatandaşlar Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN

Kırıkkale Valiliğinin sosyal medya hesabından ise renkli görüntüler paylaşılarak: “Ramazan bereketi, sofralarımızdan eksik olmasın...” mesajı verildi. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise birlik beraberlik mesajı verdiği paylaşımda: “Belediyemizin iftar çadırında, Valimiz Bülent Tekbıyıkoğlu, AK Parti İl Başkanımız Mustafa Kaplan ve Emniyet Müdürümüz Fahri Bulut ile birlikte iftar yemeği dağıtımı gerçekleştirerek, orucumuzu hemşehrilerimizle birlikte açtık. Birliğimiz daim olsun.” dedi.

3-kazanlarin-basina-gecip-iftar-yemegi-dagittilar5-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.