Beypazarı Halk Eğitim Merkezi yılsonu sergisi açıldı

Beypazarı Halk Eğitim Merkezi yılsonu sergisi açıldı

20.Uluslararası Beypazarı ve Yöresi Şenlikleri etkinliklerinin ilki Beypazarı Halk Eğitim Merkezi yılsonu sergisi açılışı ile yapıldı 20.Uluslararası...

20.Uluslararası Beypazarı ve Yöresi Şenlikleri etkinliklerinin ilki Beypazarı Halk Eğitim Merkezi yılsonu sergisi açılışı ile yapıldı

20.Uluslararası Beypazarı ve Yöresi Şenlikleri kapsamında bugün saat 10:30 da gerçekleştirilen törenle 2012-2013 eğitim öğretim yılı yıl sonu sergisi açıldı. Beypazarı Kaymakamı Mustafa Kaya, Belediye Başkanı M. Cengiz Özalp, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Temür, Beypazarı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Rercai Küren, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Dr. Mustafa Kemal Biçerli, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve daire amirlerinin yanı sıra vatandaşlar katıldı.

Beypazarı Halk Eğitim Merkezi  merkezi müdürü Recai Küren ise, 2012–2013 eğitim öğretim döneminde 185 kurs açtıklarını belirterek, kurslara bin 700'ü kadın 3 bin 257 kişinin katıldığını ifade etti. Küren, Halkın istek ve talepleri doğrultusunda halk eğitim merkezindeki kurslara gelemeyen bayanlara yönelik mahallelerinde kurslar açtıklarını dile getirdi.

Program öncesi ve sonrasında Grup Şurup Seğmen ekibinin sergilediği oyunlar ilgi ile izlendi.Doğan Gürbüztürk Parkı’ndaki program sonrasında sergi açılışı yapılarak kursiyerlerin hazırladıkları birbirinden değerli el emeği ürünler görücüye çıktı.

beypazari1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.