Beşiktaş, Barcelona'lı yıldızın peşinde

Beşiktaş, Barcelona'lı yıldızın peşinde

Beşiktaş, Barcelona'da forma giyen 31 yaşındaki Arjantinli stoper Milito için 6 milyon Euro önerdi. Kabul edilmezse, kiralama düşünülüyor. Yeni sezona...

Beşiktaş, Barcelona'da forma giyen 31 yaşındaki Arjantinli stoper Milito için 6 milyon Euro önerdi. Kabul edilmezse, kiralama düşünülüyor.
Yeni sezona güçlü bir kadro ile girmeyi planlayan Beşiktaş yönetimi, Forlan'dan sonra Barcelona'nın ünlü Arjantinli yıldızı Gabriel Milito'yu da renklerine bağlamak için harekete geçti. Atletico Madrid takımından Diego Forlan için girişimlerini sürdüren siyah-beyazlılar, bu kez de İspanya şampiyonu Barcelona'nın 31 yaşındaki yıldızı Milito için Katalan ekibinin kapısını çaldı. Beşiktaşlı yöneticilerin, İspanyol yetkililerle yapılan ilk görüşmeden pozitif yanıt aldıkları öğrenildi. 2007 yılından bu yana bordo-mavili formayı giyen Milito, toplam 48 karşılaşmada şans bulurken, rakip filelere ise bir gol gönderdi. Beşiktaş yönetimi, Arjantin Milli Takımı'nın da formasını giyen yıldız futbolcu için 6 milyon Euro'luk bir teklif yaparken; İspanyollar'ın bunu kabul etmemesi durumunda bu sezon Barça'da for şansıbulamayan tecrübeli oyuncunun kiralanabileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.