Başkent ışıl ışıl olacak

Başkent ışıl ışıl olacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet’in 90. yıl coşkusunu, kurduğu özel aydınlatmayla binaların cephelerinde dev Türk Bayrağı’nı dalgalandırarak,...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet’in 90. yıl coşkusunu, kurduğu özel aydınlatmayla binaların cephelerinde dev Türk Bayrağı’nı dalgalandırarak, taçlandırıyor.

Eskişehir Yolu üzerindeki TOBB binaları ile Büyükşehir Belediye Binası’nda oluşturduğu özel led aydınlatma sistemiyle hem Başkent’in ışıl ışıl görüntüsüne renk katan hem de Cumhuriyet’in 90. yıl onurunu dört bir tarafa taşıyan Büyükşehir Belediyesi, ayrıca kentteki tarihi anıtları da özel olarak ışıklandırarak, muhteşem bir görüntüye imza atıyor. Türk Bayrağı’nın dalgalandığı TOBB ve Büyükşehir Belediyesi binaları izleyenleri hayran bırakırken, tarihi anıtların özel aydınlanmış halleri de Cumhuriyet coşkusunu katlıyor.

BAŞKENT IŞIL IŞIL OLACAK

 Bina cephesi aydınlatmalarının devam edeceğini kaydeden Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi yetkilileri, “Daha önce Milli Kütüphane, Dış İşleri Bakanlığı, AŞTİ, Ümitköy Köprüsü, Başkent’in muhteşem yeşili olmak üzere pek çok alanda çeşitli aydınlatma çalışmaları yapmıştık. Bu çalışmamız hem Başkentlilerimiz tarafından hem de ziyaretçiler tarafından çok beğenilmişti. Şu anda Başkent’in simgesi durumundaki ve tarihi özelliği bulunan binalarını dokularına uygun olarak aydınlatma çalışmalarımız devam ediyor” dediler.

ankara aydinlatma1Yetkililer, Cumhuriyet coşkusuna özel olarak Türk Bayrağı’nın dalgalandığı bina ceplerindeki özel aydınlatma sisteminde, Cumhuriyet Bayramı dışındaki günlerde başka özel özel figürlerin de yer alacağını ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.