Başkan Tiryaki’ye “Üstün Hizmet Ödülü”

Başkan Tiryaki’ye “Üstün Hizmet Ödülü”

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ödül üstüne ödül almaya devam ediyor. Ünlü yazar Cengiz Aytmatov adına düzenlenen Girişimci Sanat Edebiyat...

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ödül üstüne ödül almaya devam ediyor. Ünlü yazar Cengiz Aytmatov adına düzenlenen Girişimci Sanat Edebiyat ve Bilim Adamları Topluluğu (GASAT) ödüllerinde Başkan Tiryaki, “Sosyo-Kültürel Belediyecilik, Edebiyat ve Sanatta Üstün Hizmet Ödülü”ne layık görüldü.

Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi’nde düzenlenen törenin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Tiryaki, başta Hamamönü Edebiyat ve Şiir Söyleşileri olmak üzere, belediye olarak hayata geçirdikleri onlarca kültür ve sanat etkinliğiyle Türkiye’de örnek bir belediyecilik sergilediklerini söyledi. “Böylesine anlamlı bir ödül için GASAT’a Altındağ Belediyesi adına teşekkür ederim” diyen Başkan Tiryaki, Altındağ Belediyesi’nin her alanda başarılı çalışmalara imza atmaya devam edeceğini kaydetti.

GASAT ÖDÜLLERİ

Bu yıl ikincisi düzenlenen ve Ünlü yazar Cengiz Aytmatov anısına, adını yaşatmak ve gelecek kuşaklara eserlerini aktarmak için verilen ödüllerde Başkan Tiryaki’ni yanı sıra Türk Edebiyatı Üstün Hizmet Madalyası’nı Hamamönü Söyleşileri’nin de değişmeyen ismi, Türk şiirinin duayeni Hayati İnanç aldı. Binlerce beyiti Türkçe karşılıklarıyla ezbere bilen İnanç, ödül töreni öncesinde okuduğu şiirlerle dinleyicilere edebiyat dolu anlar yaşattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.