“Başkan Tiryaki, içimizden biri…”

“Başkan Tiryaki, içimizden biri…”

Her fırsatta Altındağlılarla bir araya gelen Başkan Tiryaki, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen Konya gezisine...

Her fırsatta Altındağlılarla bir araya gelen Başkan Tiryaki, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen Konya gezisine katılan kadınlarla bir araya gelen Başkan Tiryaki, hem kadınlarla sohbet etti hem de soruları cevaplandırdı. Başkan Tiryaki ile bir arada bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Altındağlı kadınlar ise Başkan Veysel Tiryaki için “İçimizden biri” yorumunda bulundu.

Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe yaklaşık 400 kadın katıldı. Gülpınar, Beşikkaya, Mevlana, Alemdağ, Karapürçek, Yıldıztepe, Çamlık, Hacılar, Karacaören ve Güneşevler Kadın Eğitim Kültür Merkezi üyesi olan kadınların mutluluğu görülmeye değerdi.

ALTINDAĞ BELEDİYESİ ŞEFFAF VE AYRIM GÖZETMEKSİZİN ÇALIŞIYOR.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki yaptığı konuşmada, belediyecilikte doğru adımlar atmanın kalıcı çözümleri beraberinde getirdiğine dikkati çekti. Şeffaf ve ayrım gözetmeksizin yapılan çalışmaların her zaman karşılık bulacağını belirten Tiryaki “Vatandaş neyin doğru neyin yanlış olduğunu çok iyi biliyor. Şeffaf ve ayrım gözetmeksizin Altındağ’ın tümüne hizmet ediyor ve kalıcı çözümler üretmeye çalışıyoruz. Tek amacımız Altındağlıların daha rahat bir hayata kavuşması…” dedi.

tiryaki icimizden biriALTINDAĞ’DAKİ GELİŞİM İSTATİSTİKLERE YANSIYOR

Zamanı boşa harcamamak gerektiğinin de altını çizen Başkan Tiryaki, “Verimli aktiviteler için Altındağ Belediyesi kültür merkezlerine üye olun.” çağrısında bulundu. Başkan Tiryaki, bireylerin bilinçlenmesinde bu merkezlerin büyük rol oynadığını söyleyerek Altındağ’daki gelişimi istatistiklere de yansıdığını söyledi. Altındağ Belediyesi’ne bağlı gençlik merkezlerinde yaklaşık 17 bin çocuğun eğitim gördüğünü vurgulayan Tiryaki, kültür merkezlerine üye kadınların sayısının ise 40 bine ulaştığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.