Başkan Sakarya, kalbine yenik düştü..

Başkan Sakarya, kalbine yenik düştü..

Çerikli Belediye Başkanı Ömer Sakarya, bugün sabah düzenlenen bir toplantıda konuşma yaparken kalp krizi geçirdi. Olay yerinde Sakarya'ya ilk müdahale...

Çerikli Belediye Başkanı Ömer Sakarya, bugün sabah düzenlenen bir toplantıda konuşma yaparken kalp krizi geçirdi. Olay yerinde Sakarya'ya ilk müdahale yapılarak, Delice Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sakarya, burada doktorların tüm müdahalesine rağmen hayata gözlerini yumdu. Üç dönemdir Çerikli Beldesi Belediye Başkanı olan dört çocuk babası Ömer Sakarya, bu sabah AK Parti ilçe binasında yapılan toplantı sırasında kalp krizi geçirdi. Delice Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Sakarya, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Başkan Sakarya'nın ölümü ilçede ve beldede büyük üzüntü yaşatırken; Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Emniyet Müdürü Kadri Kartal ile AK Parti Kırıkkale il ve ilçe yöneticileri Delice'ye gitti.

Sakarya'nın cenazesi 07.05.2013 Salı günü Çerikli Çarşı Camii'de öğle namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazı sonrası toprağa verilecek.

   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.