Başarılı kadınlara ödül yağmuru

Başarılı kadınlara ödül yağmuru

Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) tarafından, Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek’e, Ankara’ya ve Türkiye’ye...

Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) tarafından, Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek’e, Ankara’ya ve Türkiye’ye sosyal alanlardaki katkılarından, kadınlar ve çocuklar için gönüllü çalışmalarından dolayı başarı ödülü verildi.

Ankara Swiss Otel’de düzenlenen “4. ANGİAD Kadın Platformu Ödül Töreni”nde, SOS Onursal Başkanı Nevin Gökçek’e ödülü, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik ile ANGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Hacı Ali Yücel tarafından verildi. 

NEVİN GÖKÇEK “KADINLAR TOPLUMUN MİMARIDIR”

Ödül töreninde konuşan Nevin Gökçek, 3 hafta önce ANGİAD’ın ilk kadın başkanı seçilen Fatma Semiz ve çalışma arkadaşlarına çıktıkları bu anlamlı yolda başarılar dilerken, “Yolunuz açık ve aydınlık olsun. Kadınlar toplumun mimarıdır. Bize verilen hakları kullanalım, bu hakları kullanamayanlara da her zaman doğrusunu öğretelim” dedi. ANGİAD tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kadın Platformu ödül töreni  iş, sanat, siyaset, moda, tıp, medya dünyasının tanınmış isimlerini bir araya getirdi. SOS Onursal Başkanı Nevin Gökçek, ayrıca Paralimpik Oyunlarda altın madalya kazanan ilk Türk engelli okçu Gizem Girişmen’in de ödülünü verdi.

BAŞARILI KADINLARA ÖDÜL YAĞMURU

4. ANGİAD Kadın Platformu Ödül Töreni’nde Nevin Gökçek’in yanı sıra Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç, Yazar Cemalnur Sargut, Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva, AK Parti Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu, MHP Genel Başkan Yardımcısı Zuhal Topçu, Habertürk TV Ankara Temsilcisi Nilgün Balkaç, başarılı TV sunucusu Saba Tümer, “Muhteşem Yüzyıl” dizisinin sevilen oyuncusu Pelin Karahan, başarılı tiyatrocu ve TV sanatçısı Ebru Saçar, Ankara Barosu’nun ilk kadın başkanı Avukat Sema Aksoy, Türkiye’nin ilk kadın spor kulübü başkanı Sevda Karaali, Avcılık ve Atıcılık Federasyonu Başkanı Nur Ala Aliş, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birten Gökyay, Aysha Dergi İmtiyaz Sahibi Pınar Küçükşabanoğlu, Borusan Oto Servis Genel Müdürü Tijen Çidam, Fernas Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Nasıroğlu gibi başarılı kadınlar da ödüle layık görülen isimler oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.