Bakış açımızı ve ufkumuzu geniş tutmalıyız

Bakış açımızı ve ufkumuzu geniş tutmalıyız

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Engin Pehlivanlı, aday adaylık çalışması sürecinde gazetemizi ziyaret ederek Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ramazan Çetin ile fikir alışverişinde bulundu.

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Engin Pehlivanlı, aday adaylık çalışması sürecinde gazetemizi ziyaret ederek Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ramazan Çetin ile fikir alışverişinde bulundu. Ziyarette konuşan Pehlivanlı, “2023 Vizyonunu hedeflediğimiz için bakış açımızı ve ufkumuzu ona göre geniş tutmamız gerekiyor” diye konuştu.

DAHA ÖNCE BÖYLE BİR TALEBİM OLMAMIŞTI

Tek derdinin Kırıkkale’ye ve Türkiye’ye hizmet olduğunu ifade eden Pehlivanlı, “4 dönemdir AK Parti il yönetiminin çeşitli kademelerinde partime ve ülkeme hizmetlerimi sürdürüyorum. Daha önce böyle bir talebim olmamıştı. Ancak yönetimdeki arkadaşlarımla ve ailemle yaptığımı istişareler sonucunda ülkemize hizmet çıtamı biraz daha yükselterek bu seçimde Kırıkkale’mizden milletvekili aday adayı olmaya karar verdim.”

BOYNUM KILDAN İNCE

“Şu gerçeğin herkes tarafından bilinmesini samimiyetle isterim ki, memleketimiz ve şahsım için hayırlı olan her şeyin karşısında boynum kıldan ince. Elbette bir hedefim ve mücadelem var, ancak insanları kırıp dökecek şekilde olumsuz hırslarım yok. Tek dileğim memleketime hizmet etmek için elde edeceğim fırsatlar.”

ÖNEMLİ, NASIL YAPTIĞINDIR

“Harita Mühendisi olduğum için zaman zaman gerek Kırıkkale’de gerekse ülkemizin farklı şehirlerinde proje işleri yaptım, yapmaya da devam ediyorum. Gittiğim yerde, işim yaparken de farklı düşünmedim; bu memleket bizim ve herkes kendince memlekete hizmetini bir şekilde sürdürüyor. Önemli olan ne iş yaptığın değil, nasıl yaptığındır. İşte ben de bu gerçekten yola çıkarak, önce Allah’tan sonra da Kırıkkale halkından bu memlekete daha fazla hizmet edebilme fırsatını talep ediyorum.”

BAHÇELİ’YE TEŞEKKÜRLER

“Öte yandan ülkemiz bir arınma, temizlenme sürecinden geçiyor. Bu süreçte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la el ele, kol kola vererek, ülkemiz gerçekleri doğrultusunda ‘Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır’ düsturuyla hareket ederek ‘Cumhur İttifakının’ oluşmasında büyük katkılar sunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye de saygılarımı sunarım” dedi.

PROJECİ OLMAK ZORUNDAYIZ

“Son yaşanan olaylardan sonra kendine güvenen, istikrar içerisinde 2023 hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlemeye devam eden güçlü bir Türkiye var” diyen AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Engin Pehlivanlı, “Bizim önce neye talip olduğumuzu, bu olguyu ve bilinci kavramamız gerekiyor. Hiç kimsenin elinde sihirli değnek yok. Bir dokunduğunuzda her şey anında düzelecek değil. Ancak şehrimize ve ülkemize hizmet noktasında gerçekçi ve yapabileceğimiz projeler ortaya koymak alternatifsiz kriterimiz olmalıdır.”

UFKUMUZU GENİŞ TUTMAMIZ GEREKİYOR

“2023 Vizyonunu hedeflediğimiz için bakış açımızı ve ufkumuzu ona göre geniş tutmamız gerekiyor. Sanayicimizi,  esnafımızı, dar gelirli vatandaşlarımızı, engelli vatandaşlarımızı, ev hanımlarını, çalışan hanımları, gençlerimizi, öğrencilerimizi, yaşlılarımızı ve kimsesizleri bir bütün olarak düşünüp planlamayı tüm kesimlere hitap edecek şekilde yapmamız gerekiyor.”

ÜLKEMİZ İÇİN KULLANMAYA HAZIRIZ

Bu memleketin çocuğu olarak, bu sokaklarda büyüyüp İstanbul’da, Yıldız Teknik Üniversitesinde Harita Mühendisliği eğitim alıp yeniden doğup büyüdüğüm sokaklara dönen Engin Pehlivanlı olarak, Kırıkkale’mizin hizmete doyacağından şüpheniz olmamasını temenni ediyorum. Belki kalıplaşmış bir ifade olarak düşünebilirsiniz, ancak Mevla’m alnıma bu görevi yazmışsa ben o yazgıyı da ülkemizin bir adım daha ileri gidebilmesi için kullanacağımdan hiç şüpheniz olmasın” şeklinde konuştu.

 

Haber: Burak Can

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.