Bahşılı’nın internet ağı güçleniyor

Bahşılı’nın internet ağı güçleniyor

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, “İlçemizin her alanda gelişmesi ve çeşitli alanlarda en iyi yatırımları alabilmesi amacıyla var gücümüzle çalışıyoruz

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, “İlçemizin her alanda gelişmesi ve çeşitli alanlarda en iyi yatırımları alabilmesi amacıyla var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah ilçemiz alacağı güzel hizmet yatırımlarıyla daha da cazibe merkezi haline gelecek” dedi.

ASFALT ÇALIŞMALARI DA DEVAM EDİYOR

Son dönemlerde teknolojinin gelişmesi ve internet ağlarındaki çalışmaların artmasıyla birlikte Bahşılı Belediyesi, ilçede bulunan vatandaşlar için harekete geçti. İlgili kurumlarla yapılan görüşmeler sonucunda ilçede fiber altyapı çalışmaları başladı.  Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in girişimleri ile birçok alanda çalışma yürütülüyor. Kanal, park, yol, kaldırım ve diğer çalışmaların yanı sıra şu anda fiber optik kablo ve asfalt çalışması hummalı şekilde devam ediyor.

İNTERNET HERKES İÇİN ÖNEM ARZ EDİYOR

Vatandaşların eski modemlerini Türk Telekom bayilerine getirilerek yeni sistem modemlerinin aynı ücretler ile alınıp fiber sistemine geçiş yapılarak kullanmaya başlayacaklar. Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, çalışmayla ilgili bilgi verdi ve “Yaklaşık bir yıldır görüşmelerini yaptığımız Fiber Optik altyapı projesine başlandı. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

İLÇE GENELİNE YAYILMASI AMAÇLANIYOR

Öte yandan, ilçede asfalt çalışmaları da devam ediyor. Atatürk Bulvarı’na son kat asfalt çalışması başladı. Bu çalışmayla yol daha güzel ve daha kullanışlı olacak. Bununla ilgili de bilgi veren Başkan Tekin, “Atatürk Bulvarındaki son kat asfalt (Taşmastik) atılıyor. Uluslararası standartlara sahip asfaltımızı artık gönül rahatlığı İle kullanacağız, ilçemize hayırlı olsun” dedi. Daha önce de ara sokaklarv e bazı mahallelerde asfalt çalışması yapılmış ve basına haber olmuştu. Mahalle aralarındaki önemli güzergahlarda da aynı çalışma yapılmıştı. Bu çalışmanın ilçe geneline yayılması için gayret gösteriliyor.

Haber: Sedat Gençay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.