ASKON’dan Vali Haktankaçmaz’a ziyaret

ASKON’dan Vali Haktankaçmaz’a ziyaret

Türkiye’nin önde gelen Sivil Toplum Kuruluşlarından ASKON Kırıkkale Valisi Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz’ı ziyaret etti.

STK’LARA ÖNEMLİ GÖREV DÜŞÜYOR

Kırıkkale ASKON Başkanı Timuçin Bağbaşı ve beraberinde gelen Yönetim Kurulu üyeleri, Kırıkkale Valisi Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz’ı ziyaret etti. Ziyarette teşkilatın yapısı ticari ve siyasi vizyonu şehrin ihtiyaçları ve bu ihtiyaçlar için yapılması gerekenler konuşulurken, Vali Haktankaçmaz STK’ların ülke bürokrasisinde önemli bir yerinin olduğunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da bu konuda STK’lara önemli görevler düştüğünü her fırsatta deklare ettiğini, Kırıkkale için el ele vererek hep birlikte çok başarılı işlere imzalar atacaklarını bildirdi. ,

SİLAH OSB VE OSB’YE TANITIM

Ayrıca ASKON Başkanı Timuçin Bağbaşı Kırıkkale Silah OSB ile ilgili olarak Genel Merkez Teşkilat toplantıları sırasında bu konuda görüşmelerin yapıldığını ve ASKON’un gerek ulusal gerek uluslararası teşkilatları olarak Kırıkkale OSB bölgesinin tanıtımını yapacaklarını bu konunun şehrin istihdam ve gelişimi için mihenk taşı niteliğinde olduğunu ifade etti.

Haber: Burak Can

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.