ASKON Kırıkkale, Mali Sanayi ve Ticaret Bakanı ile görüştü

ASKON Kırıkkale, Mali Sanayi ve Ticaret Bakanı ile görüştü

DEİK Türkiye- Mali İş Konseyi Başkanı ve Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik başkanlığındaki işadamları heyeti, Mali Sanayi ve Ticaret Bakanı Moussa Alassane Diallo ile bir toplantı gerçekleştirdi.

DEİK Türkiye-Mali İş Konseyi Başkanı ve Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik liderliğindeki bir işadamı heyeti, Mali Sanayi ve Ticaret Bakanı Moussa Alassane Diallo ile bir araya geldi.

Ankara'da gerçekleşen 'Türkiye-Mali 4'üncü Dönem Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) Toplantısı öncesi Mali Büyükelçiliği’nde gerçekleştirilen toplantıda, ticari fırsatlar ve iş birliği olanakları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

ASKON Kırıkkale Şube Başkanı ve DEİK Türkiye-Mali İş Konseyi Başkanı Savaş Geyik, iki ülke arasındaki ticaretin artırılmasına katkı sağlamaya hazır olduklarını belirterek, Konsey üyelerinin Türkiye’nin üretim ve ticaret potansiyeline dikkat çekti.

MALİ'YE YATIRIM YAPMAYA DAVET ETTİ

DEİK Türkiye-Mali İş Konseyi üyesi olan ASKON Kırıkkale üyelerine Mali'nin yatırım ve ticaret potansiyeli hakkında detaylı bilgiler aktaran Mali Sanayi ve Ticaret Bakanı Moussa Alassane Diallo, heyetin iki ülke ticaretinin gelişimine katkı sağlayacağına inandığını belirtti. Bakan Diallo, enerji, makine, tarım, tekstil, gıda ve sağlık gibi sektörlerde yapılacak yatırımların önemine vurgu yaparak, işadamlarını Mali'ye yatırım yapmaya davet etti.

935169a0-8e00-4ffa-b7d7-01bd56faf8ce.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.