Arda, Atletico Madrid'le sözleşmesini 2017'ye kadar uzattı

Arda, Atletico Madrid'le sözleşmesini 2017'ye kadar uzattı

Atletico Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Turan, kulübüyle olan mevcut sözleşmesini 2017'ye kadar uzattı. Arda'nın serbest kalma ücreti de 41 milyon...

Atletico Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Turan, kulübüyle olan mevcut sözleşmesini 2017'ye kadar uzattı. Arda'nın serbest kalma ücreti de 41 milyon euro'ya yükseltildi.

Galatasaray'a transferi hep gündemde olan Arda Turan 2 yıl daha Atletico Madrid'de kaldığını resmileştirdi. Yıldız futbolcu kulübüyle 2017 yılına kadar yeni sözleşme imzaladı.

Transfer döneminde ismi Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan Arda, La Liga'da kalmayı tercih etti. Milli oyuncu, gelecek sezon sonunda bitecek sözleşmesini 2 yıl daha uzattı. Arda'nın serbest kalma ücreti de 41 milyon euro'ya yükseltildi.

Madrid kulübünün resmi internet sitesine konuşan arda, "Çok mutluyum... Burada geçirdiğim 2 yılın ardından kendimi ailenin bir parçası gibi hissediyorum. Bu kulüpte başarılı olmamda büyük rol oynayan takım arkadaşlarıma ve teknik direktörüme teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Atletico Madrid Başkanı Jose Luis Caminero ise, "Arda bu sezon takıma ne kadar katkı sağlayacağını daha şimdiden kanıtladı. Çok akıllı ve yaratıcı bir oyuncu." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.