Ankara sokaklarında görkemli bir defile

Ankara sokaklarında görkemli bir defile

Ankara'yı kültür, sanat, eğlence ve alışverişin merkezi haline getirmeyi hedefleyen Ankara Alışveriş Festivali’nin ikinci moda etkinliği Balgat’ta...

Ankara'yı kültür, sanat, eğlence ve alışverişin merkezi haline getirmeyi hedefleyen Ankara Alışveriş Festivali’nin ikinci moda etkinliği Balgat’ta düzenlenen sokak defilesi ile halkla buluştu.

SHERATON ANKARA HOTEL - AÇILIŞ DEFİLESİ HABERİ İÇİN TIKLAYIN . . .

SWISS OTEL ANKARA FİNAL DEFİLESİ HABERİ İÇİN TIKLAYIN . . .

Ankara tekstilinin kalbi Balgat’ta bugüne kadar sokak lansmanlarında hiç denenmemiş bir sunum tekniği ile hazırlanan defilenin konsepti ünlü koreograf Yasin Soy’a aitti.

Ankara markalarının 2013 yaz ve kış koleksiyonları ünlü mankenlerin boy gösterdiği görkemli bir sokak defilesiyle Ankara’nın tekstil ve moda üssü olan Balgat Tekstil Merkezi’nde halka sunuldu. (Eski 6. Sokak Yeni 1271. Sokak)

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Ticaret Odası (ATO) işbirliği ile bu yıl ikincisi düzenlenen Ankara Shopping Fest'te Ankara Giyim Sanayicileri Derneği üyesi (AGSD) Ankara markalarının 2013 koleksiyonları görücüye çıktı.

Defilede birbirinden iddialı kıyafetlerle halkın karşısına çıkan mankenler, büyük beğeni topladı. Yenilikçi ve şık koleksiyonlar davetlilerden büyük alkış aldı. Defilede Açalya Samyeli Danoğlu,  Çağıl Özge Özkul, Özge Ulusoy, Songül Erol, Elif Merve Çolak, Berrin Keklikler, Ezgi Avcı, Çağla Zoralioğlu, Tuğba Melis Türk gibi ünlü mankenler ve dünya podyumlarından yabancı modeller de yer aldı.

ankara shopping fest balgat sokak defilesi (18)

ankara shopping fest balgat sokak defilesi (7)

ankara shopping fest balgat sokak defilesi (14) ankara shopping fest balgat sokak defilesi (15)

ankara shopping fest balgat sokak defilesi

ankara shopping fest balgat sokak defilesi (1) ankara shopping fest balgat sokak defilesi (4) ankara shopping fest balgat sokak defilesi (3) ankara shopping fest balgat sokak defilesi (2) ankara shopping fest balgat sokak defilesi (5) ankara shopping fest balgat sokak defilesi (6) ankara shopping fest balgat sokak defilesi (9) ankara shopping fest balgat sokak defilesi (10) ankara shopping fest balgat sokak defilesi (13) ankara shopping fest balgat sokak defilesi (12) ankara shopping fest balgat sokak defilesi (11) ankara shopping fest balgat sokak defilesi (16)

ankara shopping fest balgat sokak defilesi (19)

ankara shopping fest balgat sokak defilesi (8)

Necdet Gürsoy-Altyazı-İsim-74x74

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.