Ankara PERDER Başdurak ile devam ediyor

Ankara PERDER Başdurak ile devam ediyor

Türkiye Perakendeciler Federasyonu’na (TPF) bağlı Ankara PERDER’in Olağan Genel Kurul Toplantısı, gerçekleştirildi. Genel Kurul’da Yönetim Kurulu...

Türkiye Perakendeciler Federasyonu’na (TPF) bağlı Ankara PERDER’in Olağan Genel Kurul Toplantısı, gerçekleştirildi. Genel Kurul’da Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Başgimpa Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Başdurak seçildi.

Üç dönem Ankara PERDER Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Mustafa Altunbilek görevi yeni Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Başdurak’a devrederken şunları söyledi “Yönetim kurulu başkanlığımda, gerek yönetim kurulu üyelerimizle gerek diğer dernek üyelerimizle son derece uyumlu, başarılı çalışmalar sergilediğimizi düşünüyorum. Çalışmalarımızı kolaylaştıran, katkı sağlayan değerli meslektaşlarıma teşekkür ederim. Birlikteliğimizin gücünü bana her zaman, her durumda hissettirdiniz. Rekabetin gücünü işbirliğine dönüştürmemize katkı sağladınız, tekrar teşekkür ederim. Yeni dönem görev alacak yönetim kurulu üyelerimizden ve yeni başkandan tek isteğim, birliğin elbirliği ile devamını sağlamak için PERDER’i daha yukarılara taşımalarıdır. Bunun için çabalarını esirgemeyeceklerini biliyorum ve bu görevi başarı ile yürüteceklerine inancım tam. Devam eden projelerimizi sonuçlandıracak, yeni projeler ile yeni kazanımlar yaratacak yeni yönetim kurulunu ve yeni başkanımızı tebrik ediyorum” dedi.

PERDER Ankara logo

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.