Altındağ Zabıtası İsmetpaşa’da göz açtırmıyor

Altındağ Zabıtası İsmetpaşa’da göz açtırmıyor

Altındağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, halktan gelen yoğun şikâyetler üzerine İsmetpaşa Mahallesi’ndeki denetimlerini arttırdı....

Altındağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, halktan gelen yoğun şikâyetler üzerine İsmetpaşa Mahallesi’ndeki denetimlerini arttırdı.

Vatandaşların daha huzurlu ve daha güvenli bir ortamda yaşaması için yapılan denetimlerde, ruhsatsız olarak çalışan umuma açık istirahat ve eğlence yerleri mühürlenerek faaliyetten men edildi.

45 MEKÂN MÜHÜRLENDİ

Konuyla ilgili bilgi veren Altındağ Belediyesi Zabıta Müdürü Süleyman Onaycı, söz konusu bölgede yapılan kontrollerde ruhsatsız olarak faaliyet gösteren 45 içkili mekânın mühürlendiğini belirterek, özellikle mahalle aralarında bulunan bu tür işyerlerinin çalışmasına kesinlikle müsaade etmeyeceklerini söyledi.

ONAYCI “ÇALIŞMALARIMIZ HUZUR DOLU BİR ALTINDAĞ İÇİN”

Altındağ’da huzuru ve refahı sağlamak adına ne gerekiyorsa yapacaklarını dile getiren Onaycı, denetimlerin devam edeceğine dikkat çekti. Onaycı, konuya ilişkin olarak halkın duyarlılığına da teşekkür ederek “Vatandaşlar, karşılaştığı her türlü sorunda 24 saat hizmet veren 310 35 25-26 ve 27 numaralı telefonlardan ya da zabita@altindag.bel.tr adresinden bize ulaşabilirler” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.