Albayrak’tan örnek davranış

Albayrak’tan örnek davranış

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan aday adayı ve iş adamı Haydar Albayrak, Kırıkkale ve ilçelerinde Belediye Başkan Adaylarına ziyaretlerde bulunarak hayırlı olsun temennisinde bulundu.

albayrak’tan-ornek-davranis6.jpg

albayrak’tan-ornek-davranis2.jpg

BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINA ZİYARET

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar, AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, AK Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet Sungur, AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Menduh Bağrıaçık, AK Parti Karakeçili Belediye Başkan Adayı Hüseyin Özçelik, AK Parti Çerikli Belediye Başkan Adayı Nuh Şahin’i ziyaret etti. Albayrak, ayrıca, AK Parti Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın şehir dışında olmasından dolayı telefon ile arayarak hayırlı olsun temennisinde bulundu.

albayrak’tan-ornek-davranis3.jpg

HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİNDE BULUNDU

Ziyaretlerden sonra açıklamalarda bulunan Albayrak, “İlçe Belediyelerimize yeniden aday olan Partimizin Belediye Başkan Adaylarını ziyaret edip hayırlı olsun dileklerimizi ilettik, adaylarımıza çıktıkları bu kutlu yolda başarılar diledik, ziyaretimiz sırasında bizlere yakın ilgi gösteren Başkanlarımıza saygı ve sevgilerimi iletiyorum. Partimizin İl Başkanı Nuh Dağdelen’i ayrıca ziyaret edip 31 Mart akşamı Partimizin yeniden zaferle taçlanması için yanlarında desteklerimizin her daim riyasız tam olduğunu iletip başarılar diledik. Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mehmet Saygılı beyin şehir dışında programından dolayı kendisi ile telefon ile görüşüp ilerleyen günlerde ziyaret etmek üzere mutabık kaldık. Biz Partimizde bir neferiz koltuk ve makam sevdalısı değiliz tek derdimiz Vilayetimizin hak ettiği yerde olması ve Partimizin zirvede olmasıdır” ifadelerini kullandı.

albayrak’tan-ornek-davranis4.jpg

CUMHUR İTTİFAKI KALPTEN DEVAM EDİYOR

MHP Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar, “Cumhur ittifakının kalpten devam ettiği süreçte, bu hassasiyet ve heyecan ile aynı milli duygulara ortak olduğumuz Kırıkkale MHP Belediye Başkan Adayı hemşerimiz Serdar Yarar Beyi seçim ofisinde ziyaret edip adaylığının hayırlı ve uğurlu olması dileklerimizi ilettik. Ayrıştıran, kutuplaştıran, değil her zaman birleştiren Kırıkkale’mizin bir birinden kıymetli değerleri ile kardeşliklerimizi pekiştirerek, Kırıkkale sevdalısı olarak her zaman örnek olmayı ve ilklere imza atmayı bir borç bilerek hak bildiğimiz yoldan ayrılmadan durmak yol yola devam” dedi.

Haber-Foto: Burak Can

albayrak’tan-ornek-davranis5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.