AK Parti’de Mustafa Kaplan, görevi devraldı

AK Parti’de Mustafa Kaplan, görevi devraldı

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı’na atanan MÜSİAD Şube Başkanı Mustafa Kaplan, eski İl Başkanı Nuh Dağdelen’den görevi aldı.

KAPLAN: “BİRLİKTE ŞEHRİMİZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ. ASLA SİZLERİ MAHCUP ETMEYECEĞİM. ÇÜNKÜ BİZİM PARTİMİZ MİLLETİN PARTİSİDİR”

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı’na atanan MÜSİAD Şube Başkanı Mustafa Kaplan, eski İl Başkanı Nuh Dağdelen’den görevi aldı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği devir teslim töreninde konuşan yeni Başkan Kaplan, “Hep birlikte şehrimiz için mücadele edeceğiz” dedi.


BAŞKAN KAPLAN ALKIŞLARLA KARŞILANDI 
Günlerdir Kırıkkale kamuoyunun merakla beklediği AK Parti İl Başkanlığı ataması genel merkezde yapılan görüşmeler sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla yapıldı. MÜSİAD Şube Başkanı Mustafa kaplan, AK Parti’nin yeni il başkanı oldu. Parti binasında il başkanlığı için devir teslim töreni gerçekleştirildi. Birlik ve beraberliğin sergilendiği törende yeni başkan Kaplan, parti üyeleri tarafından alkışlarla karşılandı.


BU PARTİMİZİN BİR BAYRAK YARIŞIDIR 
Devir teslim töreninde AK Parti Bölge Koordinatörü Adana Milletvekili Abdullah Doğru, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Merkez ilçe başkanı Emrah Doğan, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, İl Genel Meclis Başkanı vekili Harun Oğuz, eski İl Başkanı Nuh Dağdelen, parti yönetimi ve çok sayıda parti üyesi katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Milletvekili Doğru, “Bu bir bayrak yarışı. Bugün buraya bayrak değişimi, bir bayrak yarışının sürmesi için geldim. Bu görevi yapmış biriyim. Nuh kardeşimize şu ana kadar yaptığı görevlerden dolayı teşekkür ediyorum.”


BİZİM DAVAMIZDA KIRGINLIK, KÜSKÜNLÜK YOKTUR
“Bu partide emeği çok büyük. Bu partide görev alacak kardeşlerimiz daha iyi şekilde çalışacak ve partimizi daha ileriye götürecektir. Her toplantıda söylediğim şeyi burada da söylüyorum. Geçmişini saymayan gelecekte saygı göremez. Nuh başkanımıza saygıda kusur etmeyeceğiz. Bu yönetim kongre yapıldıktan sonra görev alan arkadaşlarımız bu partiyi daha iyi yerlere getirmek için Kırıkkale’den üç sıfır yapmanın mücadelesini verecektir. Bizim davamız belli, yolumuz belli. Biz hak yolun yolcularıyız. Bizim baki olan davamız hak davasıdır. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde bu bayrağı daha yükseklere çıkartmak için çalışacağız. Küsmek, kırılmak bizim literatürümüzde yoktur” dedi.


HEPİMİZ BU DAVANIN NEFERLERİYİZ 
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise, “Değerli il başkanımız Nuh Dağdelen, bu bayrağı teslim edecek. Ak Parti’de görev vardır. Biz görev bilinciyle bulunmuş olduğumuz yerlerdeyiz. Rabbim hayırlı şekilde görevlerimizi teslim etmeyi nasip etsin. Bizler dava insanıyız, bu davanın neferleriyiz. Hiç şüphe yok ki en büyük onur, şeref bu davanın hamisi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yürümektir. Bu zamana kadar Başkanımız Nuh Dağdelen’e teşekkür ediyorum. Mustafa kardeşimiz hepimizin bildiği bir kardeşimiz. Allah bu davada yardımcısı olsun. Hep birlikte bu davayı en yüksek noktaya çıkartacağından hiç şüphem yoktur” ifadesinde bulundu. 


KAPLAN: “AK PARTİ MİLLETİN PARTİSİDİR”
Yeni İl Başkanı Mustafa Kaplan ise, “Aziz milletimize ve davamıza hizmet etmek üzere Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teveccühleri ve emirleri ile il başkanlığı görevini devralmak üzere buradayım.  Bugün sayısız hizmetleri ve emeği olan Nuh Dağdelen başkanımdan bayrağı devir alıyorum. Başkanıma emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum.   Bu vesile ile partimizin kurulduğu günden bu tarafa her kademede görev yapmış bütün dava arkadaşlarıma da şükranlarımı sunuyorum."

.  
MİLLETİMİZ İÇİN DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ 
“AK Parti, Milletin kendi eliyle yazdığı, kendi bağrından çıkardığı partidir. Nuh başkandan almış olduğumuz bu bayrağı daha yukarı bir noktaya çıkarmak için çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmadan, Cumhurbaşkanımız liderimiz Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde gece gündüz çalışacağıma, herkesi kucaklayacağıma söz veriyorum. Şehrimiz ve aziz milletimiz adına bugünden itibaren, 2001 yılında yola çıktığımız dava arkadaşlarımızla davaya gönül vermiş, partimizin her kademesinde görev almış, tüm kardeşlerimiz ile birlikte şehrimiz ve aziz milletimiz için daha çok çalışacağız.” 


EN BÜYÜK ŞEREFİM VE ONURUM OLMUŞTUR
“İşte bu anlayış ile şehrimiz için kimseyi kırmayacak, ayrımcılık yapmayacak ve bu göreve talip olan tüm dostlarım, abilerim, kardeşlerim ve daha önce bu görevde bulunmuş deneyimli büyüklerim ile birlikte çalışacağız. Bizden önce görev almış bütün dava arkadaşlarımızla birlikte kol kola girerek yakın zamanda gerçekleştireceğimiz kongremize birlikte gideceğiz.  Bana bu görevi tebliğ eden herkese sonsuz teşekkür ederim.  Bana güvenen, bana destek olan herkesin şundan emin olmasını istiyorum; asla sizleri mahcup etmeyeceğim. Bu aziz davanın bir neferi olmak, benim en büyük şerefim ve onurum olmuştur, olmaya da devam edecektir” dedi.


ESKİ BAŞKAN DAĞDELEN HELALLİK İSTEDİ 
Son olarak konuşma yapan eski İl Başkanı Dağdelen, herkesten helallik istedi. Başkan Dağdelen, AK Parti’nin daha iyi yerlere gelmesi amacıyla mücadele verdiklerini ifade etti. AK Partili ilçe belediye başkanlarından Başkan Kaplan’ı yalnız bırakmamaları gerektiğini isteyen Dağdelen, “Eğer bir ve beraber olursak daha iyi başarılar elde ederiz. Ben her zaman olduğu gibi partimin ve davamın yanındayım. Başkanımızı asla yalnız bırakmayacağız” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından devir teslim töreni gerçekleştirildi.


Haber: Ahmet Gökdemir 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.