Ahiler Nevşehir’de toplandı

Ahiler Nevşehir’de toplandı

Ahiler Kalkınma Ajansı Aylık Olağan Yönetim Kurulu toplantısı, geçtiğimiz gün Nevşehir Valiliği Toplantı Salonu’nda yapıldı. Ahiler Kalkınma Ajansı...

Ahiler Kalkınma Ajansı Aylık Olağan Yönetim Kurulu toplantısı, geçtiğimiz gün Nevşehir Valiliği Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak Başkanlığındaki toplantı Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde illeri Valilerinin yanı sıra Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ve Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mehmet Fatih Yıldız’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

KALKINMA KURULU BAŞKANLIĞI'NA HATİCE ŞAHİN SEÇİLDİ

Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak toplantının açılışında yaptığı konuşmada toplantının gündemine dair şunları söyledi: “Toplantımız, bir önceki Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararlarla ilgili çalışmaları değerlendirerek başlayacaktır. 25 Aralık 2013 tarihinde Aksaray’da 9. Olağan Kalkınma Kurulu Toplantısı yapılmıştır. Toplantıda başkanlık seçimi yapılmış ve Kalkınma Kurulu başkanlığına Aksaray Girişimci İş Kadınları Derneği Genel Başkanı Hatice Şahin, başkan vekilliğine ise Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Ördü seçilmiştir”

Ahiler Nevsehirde1GÜDÜMLÜ PROJE DESTEĞİ 

“Ayrıca geçen ayın önemli gündem maddelerinden biri olan, 2014 Yılı Sektörel Rekabet Edebilirlik Mali Destek Programının Teklif Çağrısı 6 Ocak 2014 tarihinde ilan edilmiş olup, illerimizde tanıtım toplantıları gerçekleştirilmiştir. Yine geçtiğimiz ay içerisinde Güdümlü Proje Desteği kapsamında desteklenmesine karar verilen Kırıkkale Üniversitesinin Biyouyumluluk, Çevre ve Yakıt Analiz Laboratuvarının Kurulması Projesi ve Kırşehir İl Özel İdaresinin Biyogaz Tesisinin Kurulması Projesi için sözleşmeler imzalanmıştır.

KIRIKKALE VE KIRŞEHİR İLLERİNDE TEKLİF ÇAĞRISI 

“Bugünkü toplantımızın gündem maddelerinden birini, 2014 Yılı Mali Destek Programının tanıtımı konusunda Kırıkkale ve Kırşehir illerinde teklif çağrısı döneminde görev yapmak üzere dışarıdan uzman desteği alınması konusunun görüşülmesi oluşturacaktır. Genel Sekreterin harcama yetkisinin belirlenmesi ve gerçekleştirme görevlilerinin belirlenmesi hususlarında kararlar alınacaktır. Ayrıca bugünkü toplantıda, Kalkınma Ajansları Mevzuatı konusunda Yönetim Kurulumuzu bilgilendirmek amacıyla genel bir sunum yapılacaktır. Toplantımız gelecek bir ay için planlanan diğer çalışmaların tartışılmasıyla sona erecektir” dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.