Afetlere her zaman hazırlıklı olmalıyız

Afetlere her zaman hazırlıklı olmalıyız

Kırıkkale AFAD İl Müdürü Mahmut Coşkun ile Acil Çağrı Merkezi Müdürü Muhammed Ali Tekinay, Balışeyh Kaymakamı İbrahim Gökçe'yi makamında ziyaret ettiler.

Kırıkkale AFAD İl Müdürü Mahmut Coşkun ile Acil Çağrı Merkezi Müdürü Muhammed Ali Tekinay, Balışeyh Kaymakamı İbrahim Gökçe'yi makamında ziyaret ettiler. Müdür Coşkun, her insanın afetlere her zaman hazırlıklı olması gerektiğini belirtti.

GÖNÜLLÜLERE KATILIM BELGELERİNİ VERDİ

Balışeyh kaymakamı İbrahim Gökçe, AFAD İl Müdürü Mahmut Coşkun ile Acil Çağrı Merkezi Müdürü Muhammed Ali Tekinay ile bir araya geldi.  Kaymakam Gökçe, AFAD gönüllülerine AFAD çantası ve katılım belgelerini verdiler. Müdür Coşkun, her insanın afetlere her zaman hazırlıklı olması gerektiğini belirtti. Müdür Coşkun, her insanın afetlere her zaman hazırlıklı olması gerektiğini ifade etti.

ÖNLEMLERİMİZİ HER ZAMAN ALMALIYIZ

Coşkun, Ülkenin doğal afetler açısından riskli bir coğrafyada bulunduğunu anlatan Öksüz, "Ülkemizin yüzde 92'sinin deprem kuşağında ve nüfusumuzun yüzde 95'inin deprem tehlikesi altında yaşadığı bir gerçektir. Ülkemizde geçmişte birçok yıkıcı afetler yaşandığı gibi, gelecekte de meydana gelebilecek afetlerle büyük can ve mal kaybına uğrama riskimiz her zamanki mevcudiyetini korumaktadır. Bu yüzden ülke genelinde olduğu gibi Kırıkkale olarak doğal afetlere karşı her zaman hazırlıklı olmalıyız." diye konuştu.

AFAD ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRİYOR

Ziyaretten duyduğu memnuniyet bildiren Gökçe, “Deprem kuşağında yer alan ve doğal afetlerden en fazla etkilenen ülkeler arasında yer alan Türkiye’de, afetlere hazırlık büyük önem taşıyor. AFAD (Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı), afet yönetimi konusunda yoğun mesai harcıyor" dedi. Gökçe, afete hazırlığın önemine değinerek; afete hazırlığın bitecek bir süreç olmadığını ve her zaman hazır olmanın önemli olduğunu vurguladı.

Haber: Ahmet Gökdemir

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.