ADSM’ye ilgi büyük

ADSM’ye ilgi büyük

Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine son günlerde Kırıkkale dışından hastalar geliyor. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Çene Cerrahı Doktoru...

Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine son günlerde Kırıkkale dışından hastalar geliyor. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Çene Cerrahı Doktoru Yunus Emre Alp, gösterilen ilgiyle birlikte çene rahatsızlığı bulunan hastaların tedavisi için ellerinden geleni yaptıkları söyledi.

ŞEHİR DIŞINDAN HASTA GELİYOR

Dr. Alp, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine son günlerde çok fazla hastanın geldiğini ifade ederek, "Çevre il ve ilçelerden çözülemeyen ve hekimlere ulaşamayan, çenelerinden rahatsız olan hastalarımıza Kırıkkale'de en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Kısa randevu saatleri içersin de hızla tedavilerini yapmaya çalışmaktayız. Çene ve dişlerinden rahatsız olan hastalar, düzenli ve periyodik olarak diş hekimlerine gözükmeleri ve teşhisini erken alıp, ileride daha sıkıntılı problemlerin yaşanmasını engellenmeleri gerekmektedir."

KIRIKKALE’DE SIKINTI YAŞAMADIM

Diş tedavisi olmak için gelen Bursa Nilüfer Fatih İmam Hatip Lisesi öğrencisi Betül Aydın "Bursa'da gittiğim çok yerde çenen kırılır, yapılamaz gibi şeyler söylendi. Bu yüzden Kırıkkale'ye geldim. Burada hiçbir sıkıntı yaşamadan dişim tedavi edildi. Şu anda gayet iyiyim. Bursa'da birçok hekime gittim. Gerçekten bu kadar uzman bir dille konuşmamıştık. Doktorumuz bana çok yardımcı oldu. Hiç sıkıntı yaşamadım. Kendisine çok teşekkür ederiz."

ADSMye yogun ilgi2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.