ABC’den önemli başarı

ABC’den önemli başarı

26 yıldır Kırıkkale’de faaliyet gösteren ABC eğitim kurumları, geleceğin başarılı öğrencilerini yetiştirmeye devam ediyor.

26 yıldır Kırıkkale’de faaliyet gösteren ABC eğitim kurumları, geleceğin başarılı öğrencilerini yetiştirmeye devam ediyor. Açıklanan üniversite sınav sonuçları kapsamında TYT Kırıkkale ikincisi ve AYT Kırıkkale birincisini bünyesinde bulunduruyor.

KIRIKKALE BİRİNCİ VE İKİNCİLERİ

Kurulduğu günden itibaren eğitim ve öğretim alanında başarılı çalışmalara imza atan ABC eğitim kurumları, geçtiğimiz günlerde açıklanan üniversite sınav sonuçları kapsamında Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testi (AYT)’de önemli derece elde etti.  TYT’de Eray Özcan Kırıkkale ikincisi, AYT’de Zeynep Yaren Baştuğ Kırıkkale birincisi oldu. Sabah kahvaltısında basın mensuplarıyla bir araya gelen ABC eğitim kurumları yetkilisi Harun Güleç, amaçlarının her zaman daha iyi başarı olduğunu söyledi.

BAŞARILARIMIZ DEVAM EDCEK

ABC Anadolu ve fen lisemizin 2019 YKS değerlendirme toplantısına hoş geldiniz. Öncelikle sınav sonuçlarının ülkemize ve şehrimize hayırlara vesile olmasını cenabı haktan niyaz ederim. ABC okullarının misyon ve misyonu vatanına bağımlı milliyetçi ve muhafazakar nesiller yetiştirmektir.  2019 AYT sınavında tüm soruları ful yapan kızımız yareni ve oğlumuz Eray’ı ve diğer öğrencilerimizi tebrik diyorum. Bu başarıda emeği olan idareci arkadaşları öğretmenlerimizi ve anne babalarını kutluyorum. ABC eğitim kurumu Kırıkkale de 26 yıldır eğitim veren ve Kırıkkale’den başkente yatırım yapan Kırıkkale’de 1000 öğrenci bulunduran ve Kırıkkale’de en çok teveccüh alan kurumdur sadece Kırıkkale’de değil Ankara’da da okullaşan ve markalaşan bir kurumdur.”

SORULARI DOĞRU CEVAPLADI

ABC eğitim kurumları koordinatörü Gülnihal Güleç ise, “2019 YKS sınav sonuçlarına göre ABC Eğitim Kurumları olarak bu sene ilk 1000’de 2 öğrencimiz, ilk 10 binde 45 öğrencimiz bulunmaktadır. Dört senedir birlikte olduğumuz Zeynep Yaren Baştuğ AYT sınavında, YKS sürecine hâkim olan eğitimciler bilir, 40 Fen ve 40 matematik sorusu çıkmaktadır. Zeynep Yaren Baştuğ, AYT kısmında çıkan bu sorularının tamamını doğru yanıtlamıştır. Diğer kurumlarında yaptığı açıklamaları baz alarak ulaştığımız tespitler Zeynep Yaren Baştuğ’dan başka hiçbir öğrencinin Kırıkkale ilinde AYT sınav sorularının tamamını doğru yanıtlamadığı belirlenmiştir.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

“İkinci olarak Kırıkkale geneli TYT sınavında Kırıkkale il 2. Olan, TYT Türkiye genelinde 440. Olarak 4 senelik lise hayatının tamamını birlikte geçirdiğimiz Eray Özcan da emeklerinin karşılığını almıştır. AYT sınavında da YKS sayısal yerleştirme puanında Türkiye 709.’su olmuştur ve çok güzel neticelerle lise hayatını bitirmiştir. İkinci olarak vurgulamak istediğimiz bir durum daha 2018 YKS sınavında YKS yerleştirme puanına göre Türkiye 207.’si ABC Fen Lisesi öğrencimiz Haydar Baş’tır. Bu yönde birinci çıkardığını iddia eden ve açıklamalar gerçek dışıdır, değer kazanmak için yapılan ve çok yeni olan bu kurumun yaptığı açıklamaları hayretle izledik, dürüst bir eğitim algısında hareket etmedikleri için kınıyoruz. “

Haber: Ahmet Gökdemir

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.