82 Yaşındaki Amca, Cani Çıktı! 27 Yıl Birlikte Yaşamışlar

82 Yaşındaki Amca, Cani Çıktı! 27 Yıl Birlikte Yaşamışlar

Adıyaman'da iki yeğenini 27 yıl arayla öldüren amca tutuklandı. Kurbanlardan Mustafa Kirazkırmızı'nın oğlu "Yıllardır bu caniyle yan yana yaşamışız." dedi.

Adıyaman'da 5 ay önce tarlada başına vurularak öldürülen Mustafa Kirazkırmızı ile 27 yıl önce aynı şekilde katledilen ağabeyi Durmuş Kirazkırmızı'nın katilinin amcaları çıkması aileyi şoke etti.

"YILLARCA BU CANİYLE YAN YANA YAŞAMIŞIZ"

Kurbanlardan Mustafa Kirazkırmızı'nın oğlu  Fatih Kirazkırmızı "Acımız büyük ama katilin ortaya çıkması acımızı hafifletti. Yıllardır bu caniyle yan yana yaşamışız" diye konuştu. Eşi Kezban Kirazkırmızı ise "Dış görüntüsünde karıncayı bile incitmez biriydi" dedi.

"OĞULLARIMIN CANINI ALAN İNSAN BENİM CANIM OLAMAZ"

82 yaşındaki katil Cuma Kirazkırmızı'nın kardeşi ise "Oğullarımın canını alan insan benim kardeşim olmaz" diyerek gözyaşı döktü. Çifte cinayet  AdıyamanEmniyet Müdürü  Metin Alper'in kurduğu 6 kişilik özel ekibin dikkatiyle çözüldü. Cuma Kirazkırmızı cinayetle ilgisinin olmadığını öne sürdü. Ancak ayakkabısındaki kan lekesinin Mustafa Kirazkırmızı'ya ait olduğu belirlendi. Bunun üzerine "Aramızda tarla meselesi vardı, bir cahillik ettim" itirafında bulunan 82 yaşındaki amca tutuklandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.