34. Yaşınız kutlu olsun

34. Yaşınız kutlu olsun

Cidde Başkonsolosluğu Basın Ataşesi Kırıkkaleli hemşerimiz Bahattin Akyön, İL gazetesinin kuruluşunun 34. Yıldönümü nedeniyle açıklamalarda bulundu.

HAYATİ ÖNEM ARZ ETMEKTEDİR

Akyön, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Hepimizin bildiği gibi yerel medya,  çağdaş demokrasilerin en önemli unsurları arasındadır. Çağdaş demokrasinin tüm kuralları ve kurumlarıyla işlerlik kazanması, iyi işleyen bir medya yapısıyla mümkün olabilmektedir. Medyanın güçlü olması, gerek ifade özgürlüğünün temini gerek kamuoyunun istek ve taleplerinin doğru yansıtılması açısından hayati önem arz etmektedir.”

ÇAĞIN GEREKTİRDİĞİ GENİŞ İMKÂNLAR

“Bundan dolayı gazetecilik, günümüzün en önemli, en etkili mesleklerinin başında gelmektedir. Adeta kamu görevi yapan gazeteciler, büyük birikim, özveri ve emek isteyen bir mesleğin icracısı konumundadır. Bu nedenle gazetecilik mesleğini yapanların ekonomik, sosyal ve mesleki konularda çağın gerektirdiği geniş imkânlara sahip olmaları da gerekmektedir.”

HERKESE ÖRNEK OLMALIDIR

“Tüm bu imkânlara sahip, halkın en doğal haber alma özgürlüğünü köklü mazisiyle bugüne kadar taşıyan, istikrarı ve atılımlarıyla ayakta duran Yerel ve Bölgesel Medyanın Türkiye’deki gururlarından olan İL gazetesinin 34. yılını can-u gönülden tebrik ediyorum. İL Gazetesinin yakalamış olduğu medya bilinci herkese örnek olmalıdır. Sorunları, çözüm noktalarını yakından takip eden, çözümcü ve istikrarlı yayın ilkesiyle daha başarılı çalışmalara imza atacağına inancım tamdır. Bu vesile ile tüm çalışanlarınızla birlikte bir zamanlar neferi olmaktan onur duyduğum sizlerin 34. yılını tebrik eder, bu güzel ve mukaddes mekânlardan sevgi, saygı, hoşgörü, kardeşlik duygularımla başarı ve esenlikler dilerim” dedi.

Haber-Foto: Sedat Gençay

 

 

 

                                                                                                    

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.