Ankara’da trafik kazaları
BEYPAZARI’NDA KAZA
Beypazarı’nda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Bilal Günsel (30) yönetimindeki 06 BBG 10 plakalı otomobil Gazigündüzalp Kavşağı’nda, Remzi Orhan idaresindeki 06 BEJ 06 plakalı otomobille çarpıştı. Sürücülerden Günsel ile yanındaki İsa Kaya yaralandı. Durumu ağır olan yaralılardan Günsel, Beypazarı Devlet Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından Ankara’ya sevk edildi.
PROTOKOL YOLUNDA KAZA
Bir şirketten kiralanan araç, müşteriye götürülmek için havaalanına doğru yola çıkarıldı. Müşteriye yetiştirilmek için aşırı sürat yapan araç takla attı. Kazada bir kişi ağır yaralandı. Ankara Esenboğa Protokol Yolu’nda sabah 07.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, bir araç kiralama şirketinde çalışan Oğuzhan Yağız Oğuz, kiralanan 07 ZP 162 plakalı otomobili müşteriye teslim etmek üzere havaalanına götürmek için yola çıktı. Müşteriye yetiştirmek için aşırı sürat yapan Oğuz’un kullandığı otomobil, Saray Mahallesi Mevkii’ne geldiğinde virajı alamayarak iki elektirik direğine ve bir otobüs durağına çarptı. Takla atan otomobil yaklaşık 50 metre sürüklendikten sonra durabildi. Kazada kiralık otomobili kullananan 22 yaşındaki Oğuzhan Yağız Oğuz, hurdaya dönen araç içinde sıkıştı. Olay yerine çağırılan itfaiye ekiplerinin yardımıyla sıkıştığı yerden çıkarılan Oğuz, ağır yaralı halde Dışkapı Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
SİNCAN’DA KAZA
Sincan’da İstasyon caddesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti. Dün gece yarısı meydana gelen ve 1′i ağır 3 kişinin yaralandığı trafik kazasında, ağır yaralanan kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi. Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, dün gece yarısı İstasyon Caddesi’nde meydana gelen kazada, 06 HUA 04 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle karşı şeride geçerek, 06 GMD 98 ve 06 SB 617 plakalı otomobillerle çarpışmıştı. Kazada Engin Fındık, Muammer Kesekler ile Murat Topçu yaralanmıştı. Kazanın ardından yaralılar Etimesgut Devlet Hastanesi ile Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı. Kazanın ardından ağır yaralı olarak Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan Muammer Kesekler’in yaşamını yitirdiği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Kategori:
Etiketler
219 kez gösterildi
İlgili yazılar