2010’da hedef 7. Can Hayat AVM’yi açmak
Görkemli bir açılışla 2. şubelerini Kırıkkalelilerin hizmetine sunan Can Hayat AVM, 2010 yılı hedefini belirledi. İşletme Sahibi Kaplan Naci Eroğlu, 7 şube ile Kırıkkalelilere hizmet vermeyi hedeflediklerini kaydederek sloganlarını hatırlattı: “Mutlu ve ucuz alışveriş için doğru seçim…”
YARIM ASIRLIK TECRÜBE
Yaklaşık yarım asırlık tecrübeyle hizmet veren Can Hayat AVM, gıdadan temizliğe, şarküteriden kozmetiğe, kasaptan kuruyemişe, pastadan manava binlerce çeşit ürün seçeneğini vatandaşların hizmetine sunuyor. Fiyatları ile dikkat çeken ve her haftasonuna özel indirimleriyle vatandaşların vazgeçemedikleri adres haline gelen Can Hayat AVM, Ramazan Ayı’na özel indirimlerle hizmet vermeye devam edecek.
YÜZDE 100 KIRIKKALE SERMAYESİ
46 yıllık bir geçmişle Kırıkkale halkına hizmet vermenin haklı gururunu yaşadıklarını belirten Eroğlu “Kırıkkale’nin boz topraklarında yetişen yüzde 100 Kırıkkale sermayesi olan Can Hayat Alışveriş Merkezi, değerli büyüğümüz Haydar Eroğlu’nun 1964 yılında Eroğlru Gıda Pazarı adı altında kurmuş olduğu işyerimiz, 1991 yılına kadar bu isimle gelmiş olup, bu tarihten sonra genç beyinler olarak işi devralıp isim değişikliği ile Naci Market daha sonra 2008 yılında da Can Hayat Alışveriş Merkezini kurmuş bulunuyoruz.”
KALİTEYİ UCUZA SUNUYORUZ
“Firmamız 46 yıldır, saygıdeğer Kırıkkaleli hemşehrilerimizin güvenini sarsmadan hizmet vermeye devam ediyoruz. Sizlerin de bildiği gibi 2. şubemizi halkımızın hizmetine sunduk. Kırıkkale’nin bir evladı olarak geçmişten gelen tecrübemizi geleceğe aktarmak istiyoruz. Bugün 50’den fazla kişi ekmek parasını kazanıyor. Onlara iş vermenin ve Kırıkkale halkına kaliteyi ucuza sunmanın mutluluğunu yaşıyorum. Kırıkkale halkımızın ekonomik durumunu çok iyi biliyoruz. Fiyatlarımızın çok makul olması nedeniyle hep tercih edilen bir kurum olduk” şeklinde konuştu. Ramazan ayına özel sürprizlerin günlük indirimler olacağını kaydeden Eroğlu, “Halkımızın gece gündüz hizmetindeyiz. 08.00’dan 22.30’a kadar açığız. Ramazan ayına özel sürprizlerimiz olacak.Kırıkkale halkımız bizi takip etmeye devam etsin” şeklinde konuştu.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları ilgazetesi.com.tr.'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan köşe yazısı/habere aktif link verilerek ve ancak izinle kullanılabilir.
Kategori:
Etiketler
484 kez gösterildi
İlgili yazılar